StoryEditor
Rukomethorvat će biti sretan

Sjajne vijesti za Hrvatsku uoči okršaja sa Srbijom: Luka Cindrić ima negativan test i može igrati večeras!

Piše Hina
15. siječnja 2022. - 10:37

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić dobio je negativan test na koronavirus i u Szegedu te može zaigrati protiv Srbije na Europskom prvenstvu (subota, 20.30 sati).

U uvodnom dijelu priprema za Europsko prvenstvo, koje je Hrvatska otvorila porazom od Francuske 22-27, pozitivne testove na COVID-19 dobili su ključni igrači Hrvatske, Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić.

I dok je Duvnjak još uvijek izvan stroja zbog bolova u leđima, Cindrić je nakon negativnog testa u Hrvatskoj isti takav dobio i po dolasku u Szeged što znači kako može nastupiti u drugom ogledu skupine C na Europskom prvenstvu protiv Srbije, što je inače ključna utakmica za Hrvatsku u skupini. Cindrić je ujedno u subotu ujutro odradio i prvi trening u Szegedu te će biti na raspolaganju izborniku Hrvoju Horvat u subotu navečer.

Također, u petak kasno navečer u Szeged su stigli Željko Musa i Valentino Ravnić. U subotu ujutro su odradili PCR testiranje te ukoliko dobiju negativan nalaz, bit će u konkurenciji za ogled protiv Srbije. 

Osim Duvnjaka, podsjetimo kako su zbog pozitivnih testova na COVID-19 izvan momčadi još Marko Marić, Leon Šušnja i Lovro Mihić, dok je David Mandić suspendiran zbog zarađenog plavog kartona u utakmici protiv Francuske.

item - id = 1159423
related id = 0 -> 1159509
related id = 1 -> 1159892
related id = 2 -> 1159818
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. siječanj 2022 12:52