StoryEditorOCM
Rukometpala odluka

Sada se zna i to, navijači znaju što im je činiti, evo gdje će se moći gledati hrvatska reprezentacija

Piše SPORT SD
28. studenog 2023. - 18:44

Nakon trijumfa na Croatia Cupu u Novigradu, pune samopouzdanja hrvatske reprezentativke 1. prosinca odigrat će svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Senegala od 18 sati! Hrvatska se nalazi u skupini A te će drugu utakmicu na prvenstvu igrati u nedjelju, 3. prosinca s Kinom od 15.30 sati, dok će se u posljednjoj utakmici skupine susresti s domaćinom Švedskom u utorak, 5. prosinca od 20.30 sati. Utakmice hrvatskih reprezentativki gledatelji mogu pratiti uživo na RTL Kockici i platformi Voyo.

Iskusan i stručan RTL-ov sportski komentator Filip Brkić komentirat će utakmice hrvatske reprezentacije na 26. izdanju Svjetskog prvenstva u organizaciji Međunarodne rukometne federacije tj. IHF-a, koje se održava u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj od 29. studenoga do 17. prosinca 2023. Najveći rukometni događaj odvija se u šest gradova te će na njemu nastupiti 32 nacionalna tima.

Prošle su tri godine od kada su naše reprezentativke osvojile broncu, a raspoloženje i uigranost momčadi obećava lijepe trenutke na novom Svjetskom prvenstvu, što priželjkuje i glavni urednik sportskog programa RTL-a Marko Vargek:

"Radujemo se što će gledatelji moći pratiti nastupe ženske rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu na našem nacionalnom kanalu – RTL Kockici i našoj digitalnoj platformi Voyo. Kraljice šoka su nas oduševile europskom broncom 2020. i smatram da ova momčad predvođena iskusnim trenerom Ivicom Obrvanom ima kvalitetu ostvariti prioritetni cilj – a to su kvalifikacije za Olimpijske igre, ali i otići i korak dalje."

Budite uz RTL Kockicu i platformu Voyo i pratite Kraljice šoka koje su spremne ponovno razveseliti Hrvatsku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:19