StoryEditorOCM
Rukometčesi zakomplicirali situaciju

Portugal pobijedio BIH i stavio Francuze u tešku poziciju: ako Karabatić i društvo ne uspiju poraziti domaćina Norvešku, ispadaju s EURO-a

Piše Hina, PSD
12. siječnja 2020. - 18:10
Portugal´s Belone Moreira (L) breaks through during the Men´s Handball European Championship preliminary round match Portugal v Bosnia and Herzegovina in Trondheim, Norway, on January 12, 2020. (Photo by Ole Martin Wold/various sources/AFP)/Norway OUTAFP

Rukometaši Češke pobijedili su u 2. kolu B skupine EURA u Beču Sjevernu Makedoniju s 27-25 i zakomplicirali situaciju u skupini, koja se križa u drugoj fazi s onom u kojoj igra Hrvatska.

Češka je vodila gotovo cijelu utakmicu, ali je pobjedu ipak osigurala tek u samoj završnici. Makedonski veteran Kiro Lazarov izjednačio je na 24-24 dvije minute prije kraja, ali su Česi u završnici postigli čak tri gola i došli do važne pobjede. Kod Čeha je Kasparek zabio sedam golova, a Lazarov čak 11 golova za Makedonce.

Česi su u prvom dvoboju izgubili od Austrije, dok su Makedonci slavili protiv Ukrajinaca, pa će odluka o dva putnika u drugu fazu dati susret zadnjeg kola Austrija - Sjeverna Makedonija.

Portugal je nakon senzacionalne pobjede protiv Francuske u Trondheimu slavio proti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:35