StoryEditor
Rukometiznad svih očekivanja

Na startu rukometne lige Dalmacije srušen rekord: za turnir u Šibeniku prijavilo se 75 ekipa

Piše PSD
29. ožujka 2019. - 12:36
balic_metlicic8-150319

Sve pripreme su završene, zaključene su prijave za prvi turnir 2. Erste rukometne lige Dalmacije, koji će se održati u nedjelju 31. ožujka u dvorani OŠ Meterize u Šibeniku. Oboreni je lanjski rekord od 59 ekipa, na prvom od pet ovosezonskih turnira nastupit će 75 ekipa s preko 900 malih rukometaša.

Na tri terena u dvorani Meterize igrat će se od 9 ujutro do 9 navečer, Erste rukometna liga Dalmacije u mini rukometu što je u suradnji s Erste bankom organizira Rukometna Akademija Balić&Metličić, kreće punom parom.

- Najiskrenije, jedva čekamo početak turnira. Odaziv je iznad svih očekivanja, i to je dokaz da smo pogodili s ovom ligom. Bit će veliko zadovoljstvo gledati tu djecu, pratiti kako u svaku utakmicu ulaze žarom kao da se igra finale svjetskog prvenstva - rekao je proslavljeni Pero Metličić.

Naravno, Metličić i Ivano Balić kao ambasadori Erste rukometne lige Dalmacije bit će u dvorani od jutra od mraka, na raspolaganju su za sve što je potrebno, od ocrtavanja terena, preko pisanja zapisnika do rada na semaforu...

Izdvojeno

10. srpanj 2020 20:34