StoryEditor
Rukometkratko priopćenje

Mandalinić se očitovao o udaljavanju s klupe: Pogodila me nepravda koja mi je učinjena

Piše SN
10. travnja 2018. - 16:39

I Stipe Mandalinić očitovao se o švedskom slučaju. U kratkom priopćenju koje je poslao stoji:

“Ovim putem se obraćam javnosti vezano za slučaj koji se dogodio na prvoj rukometnoj prijateljskoj utakmici protiv Švedske u četvrtak 5. travnja 2018. Pogodila me nepravda koja je učinjena, kao i neistine izrečene u medijima, kojima se blate moje ime i prezime.

Naime, kako se navodi, udaljen sam s klupe zbog neprimjerenog ponašanja prema jednom od trenera. Smatram da sam krivo optužen jer nisam uputio nijednu ružnu riječ prema treneru, što smo i ustvrdili na grupnom sastanku nakon utakmice. Vidljivo je da se u reprezentaciji uvode promjene, ali držim da se ovaj nesporazum, zbog kojeg mi se direktor reprezentacije na sastanku i ispričao, mogao riješiti na puno mirniji način te nije bilo potrebno optužiti me bez prethodnog razgovora. Moja je savjest čista, što mi je u ovom trenutku najvažnije, kao i to da moja cijela reprezentativna obitelj zna istinu.”

‘Neistine’ iz priopćenja

Neistine u medijima, kako Stipe kaže, rezultat su priopćenja koje je dao HRS. Ovo je njegova istina, a sve ostalo stvar dogovora i odluke njega i ljudi koji odlučuju o tome. Mi ćemo samo reći - šteta što se uopće dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 07:34