StoryEditor
Rukometneizvjesnost

Luka Cindrić opisao dramu u reprezentaciji pred dvoboj s Nizozemcima: Po Mandića je došla Hitna, a ja teško dišem dok igram‘

Piše PSD.
26. siječnja 2022. - 20:14

Koronavirus obilježio je ovogodišnje Europsko prvenstvo u rukometu. Iz dana u dan situacija se mijenja, izbornici su na mukama, pozivaju se novi igrači, slažu nove taktike i teško je sa sigurnošću unaprijed znati tko će u kojem sastavu istrčati na teren.

COVID-19 teško je pogodio i hrvatsku reprezentaciju. Izbornik Hrvoje Horvat bio je prisiljen koristiti čak 30 igrača, a Luka Cindrić bio je jedan od prvih zaraženih Kauboja.

- Mislim stvarno da je jako teško. Svaki drugi dan se igra. Taj jedan visoki napor nakon korone sigurno ostavlja posljedice. Ja sam u početku imao groznicu, poslije utakmice nakon Srbije sam imao groznicu. Teško dišem dok igram. Nemam toliko snage kao prije", rekao je Cindrić za RTL uoči utakmice s Nizozemskom pa otkrio i po kojeg je našeg reprezentativca došla Hitna pomoć:

- Davidu Mandiću je pozlilo i došla je Hitna. Ne znam jeste li upućeni s time... Otišao je u Zagreb na daljnje pretrage. Imao je i Marino neke posljedice. Njemu i meni se pojavljuje vrtoglavica. Ti neki simptomi koji se pojavljuju nakon korone su ozbiljni i nisu za odbaciti. Ali, eto, mislim da sve to dobro podnosimo, borimo se i dajemo sve na terenu - zaključio je Cindrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2022 03:37