StoryEditorOCM
Rukometdva junaka

Kuzmanović: Vjerujem da će nam se sreća osmjehnuti i vjerujem u pobjede, Srna: Zahvaljujem navijačima

Piše Sport SD
18. siječnja 2024. - 21:09

Zvonimir Srna predvodio je hrvatske strijelce u porazu od Francuske (32:34), postigavši šest pogodaka iz sedam pokušaja. Unatoč fanatičnoj borbi, naši su rukometaši ostali bez bodova u tijesnoj završnici, a naš najbolji topnik oglasio se nakon utakmice.

- Zahvaljujem navijačima koji nas prate gdje god da igramo. Došli su i danas u velikom broju. Bila je teška utakmica, ponosan sam na momčad, ostavili smo srce na terenu. Znali smo da će biti tuča, otvorena borba s puno trke. Svi smo htjeli pobijediti, naravno, nedostajao nam je i kapetan (Duvnjak, op. a.), njegova energija. On je srce i duša reprezentacije, vjerujem da je i on bio ponosan na nas dok je gledao utakmicu iz hotela. Pokazali smo Španjolske i Francuske da smo u vrhu, analizirat ćemo greške i idemo dalje s ovakvim pristupom u iduću utakmicu - rekao je Srna.

S druge strane, Dominik Kuzmanović gurao nas je tijekom čitave utakmice, skupivši čak 13 obrana.

- Kad sam ušao u igru, ulovio sam par lopti i to mi je dalo samopouzdanja da mogu pomoći momčadi. Nažalost, nije bilo dovoljno. Igralo se gol za gol, moglo je otići na drugu stranu, idemo dalje i otvoren nam je još prolaz u polufinale, sve je na nama. To su sve vrhunski igrači, bili smo konkurentni. Moramo održati ovaj nivo, vjerujem da će nam se sreća osmjehnuti u nekim trenucima i vjerujem u naše pobjede - rekao je Kuzmanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:05