StoryEditor
Rukometiskoristili priliku

Josip Šarac: Borili smo se od prve do zadnje minute jedan za drugoga

Piše Hina
20. siječnja 2020. - 19:14
Croatia's Josip Sarac shoots shoots during the Men's European Handball Championship match between Croatia and Czech Republic in Vienna, Austria on January 20, 2020. (Photo by VLADIMIR SIMICEK/AFP)VLADIMIR SIMICEK/AFP

U pobjedi protiv Češke 22-21 izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar odmarao je glavne igrače, pa su priliku iskoristili oni koji su dosad imali manju minutažu. 

U završnici utakmice protiv Češke ključnu ulogu odigrao je vratar Matej Ašanin s dvije odlične obrane, od deset koliko ih je skupio. 

"Bilo je teško, ipak sam debitant. Danas mi je izbornik dao da branim od prve minute kako bi se odmorio Šego. Nadam se da sam se pokazao u najboljem svjetlu. Igrali smo našu udarnu obranu 5-1, ali i 6-0, i svi su se borili do samog kraja", kazao je Matej Ašanin. 

"Odličan je osjećaj, pogotovo što smo dobili ovakvu priliku, dosad smo ulazili s klupe. Ponosan sam na ove momke, borili smo se od prve do zadnje minute jedan za drugoga. Uspjeli smo odmoriti naše udarne snage, osim Stepančića, i on je na kraju pogodio za pobjedu. Idemo protiv Španjolaca po pobjedu", izjavio je Josip Šarac, koji je postigao dva pogotka.

#JOSIP ŠARAC#MATEJ AšANIN

Izdvojeno