StoryEditor
Rukometrukometna obljetnica

Hrvatski Dragovoljac iz Dugog Rata proslavio 60. rođendan - još uvijek treniraju na asfaltu, i po buri i po kiši

Piše PSD.
26. travnja 2014. - 14:38
Povodom 60. obljetnice rukometnog kluba Hrvatski Dragovoljac, Cropixovi fotoreporteri Božidar Vukičević i Ante Čizmić organizirali su zajedničku fotografiju svih članova kluba.

Danas je Hrvatski Dragovoljac klub s preko 200 članova koji se natječu u svim uzrasnim kategorijama, od mlađih uzrasta do seniora koji se uspješno natječu u 1. HRL (drugi rang natjecanja), iako je to jedini rukometni klub koji nema dvoranu, te treniraju na asfaltu, i po buri i po kiši.

Obljetnici su prisutvovali svi, od najmlađih do najstarijih članova kluba, koji su potom odigrali revijalne utakmice.

- Zadnji smo rukometni klub u državi koji radi na asfaltu. No, to nam ne smeta da već četvrtu godinu za redom budemo uspješni članovi Prve hrvatske lige, te da naši mlađi uzrasti ostvaruju zavidne rezultate - kaže nam Domagoj Klarić, predsjednik RK "Hrvatski dragovoljac", koji se 60 godina nije makao s legendarne "streljane", igrališta na kojem su odgojeni brojni majstori najtrofejnijeg hrvatskog sporta.

Proslava je ujedno bila i prezentacija, da Dugoraćani vide što propuštaju kad im se ne da otići do Splita uživo pratiti domaćinske utakmice njihovih dragovoljaca.

- Dogodine bismo se trebali prebaciti u novu omišku dvoranu. Održali smo sastanak s gradonačelnikom Ivanom Kovačićem i našli smo zajednički interes da nam ubuduće parket na Ribnjaku bude novi dom. Barem dok Dugi Rat ne dobije svoju dvoranu - zaključuje Klarić.

PSD, V. Vuković
Foto: Božidar Vukičević, Ante Čizmić / CROPIX 
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 05:08