StoryEditorOCM
RukometPovijesni uspjeh

Fešta za pamćenje u Trogiru! Rukometaši upisali još jednu europsku pobjedu i plasirali se među 32 najbolja u EHF kupu

Piše Ivan Renić
13. listopada 2023. - 21:56

Novi europski ispit i nova pobjeda! Trogir se novim slavljem protiv H71 29:22 (14:9) plasirao među 32 najbolje momčadi EHF kupa. Iskazala se još jednom trogirska publika, napunila dvoranu Vinko Kandija drugi put u samo tri dana. Navijanje nije stajalo od prve do zadnje minute.

Prvo poluvrijeme bilo je gotovo identično kao u prvom susretu. Baković je zaključao vrata, obranama izluđivao goste s Farskih Otoka. Nizao je obrane, sve sami ziceri… A uspio je i zabiti pogodak. U napadu su momci Borisa Popovića bili raznovrsni. Pogađali su Trivković, Tokić, Vulić… Trogir je kroz dvomeč dokazao da je bolja momčad i tako se Europi predstavio u najboljem mogućem svjetlu.

U istom se ritmu nastavilo u drugom dijelu. Prednost, ovaj put formalno gostiju, samo je rasla i čekao se istek 60. minute kako bi počela velika fešta. Odmarao je sjajni Baković u drugom poluvremenu. Priliku su dobili i Lučin i Vranješ. Mogao je Popović rotirati, zaliha je bila dovoljna. Štoviše i s drugom je postavom samo rasla.

Predala se momčad s Farskih Otoka. Nedostajalo je borbenosti, ali i centimetara. Iako snažni, ekipa je to bez ijednog šutera. Oslanjaju se samo na igru jedan na jedan što protiv raspoloženog Trogira nije bilo dovoljno. Najefikasniji u redovima pobjednika bili su Tokić sa sedam i Vulić sa šest pogodaka.

Trogir: Lučin, Vranješ, Baković (1), Peran (3), Luketin (1), Jelić, Lucijan Drnasin (1), Radnić (2), Piteša (1), Luigi Drnasin, Špika (1), Tokić (7), Vulić (6), Smoljo (3), Bradarić-Šljujo (1), Trivković (2).

image
Paun Paunović/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
image

Plesačice iz plesnog kluba Dance Crew United

Privatni album
image
Paun Paunović/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 14:48