StoryEditor
Rukometneki zagovaraju smjene

Čelnik saveza nezadovoljan nastupom rukometaša u Riju prozvao Babića i Balića

Piše (SN)
8. rujna 2016. - 12:37
bal00

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Tomislav Grahovac izrazio je nezadovoljstvo nastupom reprezentacije na Olimpijskim igrama, a među prozvanima su se našli izbornik Željko Babić i koordinator Ivano Balić - pišu Sportske novosti.

Hrvatska je turnir napustila u četvrtfinalu nakon poraza od Poljske, a Grahovac, čini se, nije nimalo zadovoljan.

- Ja sam otvoreno rekao da ne mogu biti zadovoljan s postignutim rezultatima, ali ne samo s rezultatom, već sa svime viđenim, s dojmom - izjavio je čelni čovjek HRS-a.

Neki zagovaraju Babićevu smjenu, ali otkaz sam po sebi ne mora donijeti ništa dobroga.

- Nisam pristalica donošenja odluka vruće glave, ajmo sjesti pa vidjeti što se može napraviti. Ali opet podvlačim da jedini interes svima mora biti hrvatska reprezentacija i HRS - kaže Grahovac, koji je otvoreno prozvao i legendu hrvatskog rukometa Ivana Balića, danas koordinatora rukometnih selekcija.

- On ima svoj ugled u svijetu rukometa i on jednostavno mora svoj imidž i sve svoje kvalitete podrediti interesu rukometnog saveza. Jedino to u tom slučaju može biti dobro. On kao koordinator može puno više angažmana uložiti i mora se puno više izložiti i nekakvim konfrontacijama, rješavati sve potencijalne sukobe gdje god oni bili i prema kome god oni bili - zaključio je Grahovac.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 15:55