StoryEditor
Rukometpojačanje

Ašanin potpisao dvogodišnji ugovor s PPD Zagrebom

Piše (H)
26. veljače 2019. - 21:04
zagreb_flensburg17-240219

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisao je dvogodišnji ugovor s povremenim hrvatskim reprezentativnim vratarom Matejom Ašaninom, objavljeno je u utorak na internetskom portalu hrvatskog prvaka.
 
Ovaj 26-godišnji Zagrepčanin pojačat će redove hrvatskog prvaka narednog ljeta, a prije PPD Zagreba nastupao je za portugalski Sporting, njemački Balingen, španjolski Ademar Leon, Varaždin i Split.
 
Za 203 centimetra visokog čuvara mreže ovo će biti drugi puta u karijeri da brani boje najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba. Nastupao je za hrvatsku kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a sa seniorskom izabranom vrstom osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni prošle godine.
 
 "Jako smo sretni što se Matej vraća u redove PPD Zagreba. Njegovu karijeru pomno pratimo unazad nekoliko godina i zato sa sigurnošću možemo reći da smo našli kvalitetno vratarsko rješenje. Ugovor je potpisan na period od dvije godine, ali mi u Mateju vidimo vratara za duži period. Njegovo međunarodno iskustvo, kao i nastupi i osvojeno mediteransko zlato u Tarragoni, garancija su njegove kvalitete", poručili su iz uprave PPD Zagreba.

 

#PPD ZAGREB#MATEJ AŠANIN

Izdvojeno

03. srpanj 2020 12:20