StoryEditor
Ostalosretno

Zbog koronavirusa intimna proslava 100. rođendana splitskog Jadrana: počasnim je predsjednikom imenovan Ivica Cipci

23. rujna 2020. - 20:18
Svi Jadranovi predsjednici, klubova u sklopu DruštvaPero Smolčić

Trebala je to biti velika fešta jadranaša, proslava 100. rođendana Sportskog društva koje okuplja vaterpoliste, plivače i brodare, no zbog koronavirusa svedena je na druženje „najužih članova obitelji”.

- Nema veze, slavit ćemo dogodine kad se natkrije bazen – kazao je član Uprave VK Jadran Adrian Ježina.

To je doista veliko postiguće aktualnih jadranaša, čeka se još realizacija, ali Zvončac će se uskoro moći koristiti i zimi što je temelj za još veći prosperitet ovog stogodišnjaka.

A u intimnoj proslavi stotog rođendana kluba okupili su se na Zvončacu svi predsjednici, Srđan Kovačić kao „šef” Sportskog društva, Albert Pavlović na čelu vaterpolista, Boris Matošić plivača i Petar Kalebota „ribara”. A počasnim je predsjednikom imenovan Ivica Cipci, bivši vaterpolist i dužnosnik Jadrana, srebrni olimpijac iz Melbournea 1956. godine.

- Jadran je jedan o vodećih klubova u bivšoj Jugoslaviji. Osvojili smo prvo poslijeratno prvenstvo bivše države, potom i zadnje. Nakon toga i dva puta bili prvaci Europe. Imali smo i sušnih vremena uglavnom zbog manjka novca, no sada je opet dobra situacija, kub je igra u Ligi prvaka, sadašnja uprava radi jako dobro – kazao nam je Cipci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. listopad 2020 07:08