StoryEditor
OstaloBorba za titulu

Verbalni dvoboj i žestoki odgovor Hrvata pred meč: Cormier priča o mojim osjećajima, a on je plakao na javnoj televiziji

Piše fightsite.hr
15. kolovoza 2019. - 20:14
miocic_navijaci5-021116

Još samo dva dana prestala su do trenutka kad će se vrata UFC-ovog Octagona zatvoriti dok u njemu budu Daniel Cormier, Stipe Miočić i glavni sudac njihove borbe, njihovog revanša, okršaja za titulu prvaka teške kategorije UFC-a, piše Fight site.

Kako se borba bliži, tako je sve veća napetost, a to zna dovesti i do nekih žešćih izjava. Takvih ovog puta još uvijek nema, no mnogima je poseban dojam ostavila ona u kojoj je Cormiera nazvao Miočića derištem. Kao razlog tog naziva naveo je to što se Stipe nije htio boriti nakon njihove prve borbe nego je tražio revanš, koji je na kraju i dobio.

- Nemam nikakvih osjećaja prema njemu. On prije svega mora izaći iz srednje škole i okrenuti stranicu. Ne znam zašto išta govori o mojih osjećajima, ja sam samo govorio da želim revanš. Taj tip je doslovno plakao na nacionalnoj televiziji - rekao je Stipe za medije nakon otvorenog treninga u Anaheimu.

Bio je još upitan o tome što misli zbog čega se Cormier odlučio na takve izjave. Je li u pitanju njegovo iskreno mišljenje ili se radi o pokušaju dodatne izgradnje borbe, ali i mogućeg odvraćanja pozornosti Miočića od onog što je najvažnije?

- Ne znam zašto to radi. Možda pokušava dodatno izgraditi borbu na račun toga kako je ljut na mene ili me prikazati drugačijim nego što jesam. Nije mi to nešto bitno, ja nisam ovdje došao sklapati prijateljstva nego se boriti - objasnio je Stipe svoj stav.

Ono što je najvažnije je to da Miočić izgleda fokusiran, motiviran i miran. Spreman je odraditi svoju najbolju borbu.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 17:37