StoryEditor
Ostalozavršen kickboxing kamp

Veliki planovi: 'Pit Bull' u Split dovodi veliki sambo spektakl

Piše SD
18. kolovoza 2019. - 18:14

Završen je drugi po redu ljetni kickboxing kamp u organizaciji Pit Bulla i u suradnji sa Ronin Carnage Teamom.

Već je prošle godine ovaj kamp bio izuzetno uspješan, a njegovo novo izdanje još je bolje. Brojke su izuzetne, kažu organizatori, ove je godine sudjelovalo više od 100 sudionika iz četrdesetak klubova s dva kontinenta i iz deset država: Austrija, BiH, Hrvatska, Kirgistan, Makedonija, Njemačka, Rusija, Srbija, Švicarska i Ukrajina. 

Učili od svjetskih stručnjaka

Svi sudionici jedinstveni su u odličnim kritikama i velikom doprinosu razvoju športskih znanja i vještina koje su učili i upijali od desetak svjetski priznatih stručnjaka iz tri države. Polaznici su također iskoristili priliku za međusobnu razmjenu iskustava zahvaljujući činjenici da je u kampu sudjelovao i cijeli niz aktualnih i nekadašnjih boraca svjetske klase i nositelja najprestižnijih europskih i svjetskih medalja, naslova i titula. 

Osim velikog športskog, nezanemariv je i turistički doprinos od oko 600 noćenja plus još i više izvanpansionske potrošnje koju su ostvarili svi sudionici kampa uz veliki marketinški doprinos. - Naš fotostručnjak Kova na dnevnoj je bazi izbacivao nekoliko stotina profi fotografija i videa koji su se velikom brzinom širili društvenim mrežama na kojima su izazivale vrlo pozitivne reakcije - kazali su iz Pit Bulla.

Samba spalatina

Tijekom kampa održan je i cijeli niz sastanaka među kojima i sastanci s predsjednikom Hrvatskog sambo saveza Željkom Banićem i direktorom Svjetskog sambo saveza, legendarnim ruskim sambo i judo borcem Dmitriem Maximovim na temu organizacije Svjetskog sambo kupa - Winning Days, dogodine zajedno s projektom kampa.

Svjetski sambo savez donijet će završnu odluku o tome do listopada te bi odmah potom već krenule pripreme za taj veličanstveni, ali i izuzetno zahtijevan projekt.

– Obećavamo da ćemo dati maksimalni doprinos da bi kamp dogodine bio i još veći i uspješniji, a ako dobijemo potvrdu Svjetkog sambo saveza za organizaciju svjetskog kupa ćemo od ovog događaja stvoriti brand koji će postati prepoznatljiv u cijelom svijetu borilačkih športova – tvrde iz Pit Bulla. ∙  

Izdvojeno

15. srpanj 2020 02:06