StoryEditor
Ostalofinale izbora ‘igra se’ u klubu hemingway u 19.30 sati

Večeras proglašenje najboljih Dalmatinaca

Piše PSD.
17. prosinca 2010. - 14:04

Sportsko ime Dalmacije 2010. došlo je do samog vrhunca. Večeras je odluka, saznat će se najbolji sportaši Dalmacije u prošloj godini u tradicionalnom izboru sportske redakcije Slobodne Dalmacije.

U splitskom klubu Hemingway, koji je prošlog prosinca premijerno ugostio svečanost, večeras s početkom u 19.30 sati na zajedničkom druženju najboljih sportaša najsportskijeg grada na svitu proglasit će se laureati za godinu koja je na izmaku.

Konkurencija je bila iznimno jaka, dalmatinski sport iza sebe ima uspješnih dvanaest mjeseci, pa ni odluka čitateljima i stručnom sudu nije bila nimalo laka.

Četrdeset dana trajala je utrka za najboljom sportašicom, sportašem, ekipom, momčadi...

Na našu adresu stiglo je mnoštvo kupona, a nakon zbrajanja i glasova čitatelja koji su pristizali i u posljednjim trenucima, a kojima su potom dodani stavovi stručnog žirija konačno će se večeras prekinuti velika neizvjesnost. Utakmica je, pogotovo u nekim kategorijama, bila, kao i na sportskim borilištima, uzbudljiva do samog kraja.

Napokon će se saznati nasljednici prošlogodišnjih laureata, sedmerostruke osvajačice skakačice u vis Blanke Vlašić, jedriličara Ivana Kljakovića-Gašpića koji se lani okitio prvim naslovom, odbojkašica Splita 1700 i jedriličara Šime Fantele i Igora Marenića.

Nagrade će, kao i prošle godine, u dvije posebne kategorije, dobiti i najbolji sportaš/sportašica izvan Dalmacije, a stručni novinarski žiri izabrat će i najveću sportsku nadu s juga.

frane vulas

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 09:49