StoryEditorOCM
Ostalohumanitarni turnir

Večeras je finale Kaštela Kupa, sva prikupljena sredstva pomoći će Lovri i njegovoj obitelji

Piše SPORT SD
23. kolovoza 2024. - 18:19

Ovogodišnje izdanje Kaštela kupa je posebno, humanitarnog je karaktera. Prikupljena sredstva idu za pomoć mladom Lovri koji boluje tvrdokorne epilepsije otporne na ljekove. Akcija će pomoći Lovri i obitelji u savladavanju svakodnevnih izazova.

Bogat je program večerašnji, utakmica za treće mjesto te finala.

Utakmica za 3. Mjesto (MLADI)

LICEMJERI - MELHIOR

Onaj susret koji svima najteže pada ove godine dopao je njih, domaće miljenike publike i ekipu iz Splita koja je svojom borbenošću osvojila sve nas i pokazala da u budućnosti ima šta za ponudit. Ipak iako utješna nagrada 3. Mjesto nije zanemarivo i odlazak s turnira s pobjedom svakome znači. Očekujemo fer i korektnu borbu i neka bolji pobijedi.

Finale Veterana

MOMCI S TERMINA - TIKA TAKA

Stara garda iskusnih lisaca sa previše odigranih utakmica na našem terenu da bi ih ista moglo iznenaditi. Obe ekipe već su sudjelovale u finalima tako da je ovo za većinu “još jedan dan u uredu“. Vrhunska utakmica za gledatelje i šlag na tortu ovogodišnjeg premijernog izdanja veteranskog dijela turnira.

Prije velikog finala održat će se velika humanitarna lutrija koja za nagradu ima potpisani dres jednog od omiljenih reprezentativaca “killera” Ivana Klasnića i glavna nagrada Playstation 5 Kao i dosad sav prikupljen novac ide za dobrotvorne svrhe a kupon iznosi 3 eura koji možete kupiti na zapisničkom stolu!

Veliko Finale (MLADI)

CB GIARDIN - CB JEDANAESTERAC

Iako Jedanaesterac favorit na papiru još većim tim što suparnicima nedostaje ponajbolji igrač dosadašnjeg dijela turnira Šimunović, u utakmicu mora ući bolje nego ijednu dosad. Giardinu ništa nije poklonjeno i kad sagledamo sve u finalu su ipak dvije ekipe koje su najviše pokazale. Za pretpostavit je da će Jedanaesterac imati inicijativu i držati Giardin u visokom presingu ali moraju imati na umu da protivnik vreba svaku grešku i ima moć kazniti je. Utakmica dostojna velikog finala i sraz dviju najboljih ekipa ovogodišnjeg izdanja Kaštela kupa!

Po završetku dodjele priznanja najboljim ekipama i pojedincima na scenu stupa trio (harmonika, gitara, kontrabas) predvođen Denijem Kurtovićem koji će atmosferu dovesti do usijanja i začiniti ovo veliko premijerno izdanje najvećeg turnira na male branke: Kaštela kup 2024.

MLADI

1. Mjesto 3000€

2. Mjesto 1000€        Najbolji strijelac - 100€

3. Mjesto 500€          Najbolji igrač - 100€

4. Mjesto 300€

VETERANI

1. Mjesto - janje sa ražnja 

2. Mjesto - peka za 10 osoba (KONOBA ZVONIK - UTORE GORNJE)

DJECA OBA UZRASTA 

1. Mjesto - pehar, medalje - komplet ZEUS dresova

2. Mjesto - pehar, medalje - Jumbo pizze KONOBA INTRADA 

3. Mjesto - pehar, medalje

image
Toni Legčević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 10:19