StoryEditorOCM
Ostalonije zaboravljen

Uvijek govori kako svaku vožnju odradi za oca: Mick Schumacher objavio fotografiju koja lomi srca

18. siječnja 2023. - 21:03

Mick Schumacher nije više vozač Haasa. Sina legendarnog Michaela Schumachera gledat ćemo naredne sezone u bolidu Mercedesa. U Haasu je Schumacher junior imao nekoliko odličnih vožnji i pokazao da će biti budućnost „oktanskog cirkusa‘  Uzora ima u svom ocu za mnoge najvećem vozaču svih vremena.

Zdravstveno stanje Michaela Schumachera se krije od javnost, a Mick je još jednom pokazao koliko mu znači otac. Na društvenim mrežama objavio je sliku koja lomi srca. Mick je stavio sliku iz dječačkih dana dok je u naručju svog oca. Slika je pobudila dosta emocija kod većine simpatizera Formule 1.

Mick je u ranijim izjavama govorio kako svaku vožnju odradi za oca kako bi ga učinio ponosnim. Dok Michael vodi najveću utrku onu životnu, Mick se maksimalno trudi da lik i djelo njegovog oca ne ode u zaborav.

Mickov legendarni otac je u vegetativnom stanju još od svoje tragične nesreće na skijanju 2013. godine. Schumacher stariji zadobio je teške ozljede mozga nakon što je glavom udario u kamenje u francuskim Alpama, dok je skijao. Schumacher je odmah helikopterom prebačen u bolnicu u Grenobleu gdje je prošao dvije operacije prije nego što je stavljen u medicinski induciranu komu.

Obitelj Schumacher minimalizirala je informacije o njegovom zdravstvenom stanju, a pojavljivanja u javnosti su zaista rijetka otkako im je nesreća zauvijek promijenila živote

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 17:56