StoryEditorOCM
Ostalougrožena tradicija

Upitno održavanje tradicionalnog malonogometnog turnira ‘Ćetiri kafića‘: Sve će ovisiti o epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi

12. prosinca 2020. - 11:30

Pandemija koronavirusa i stroge epidemiološke mjere zaustavile su mnoge događaje i manifestacije i u svijetu sporta ili vezane za sport. Pod znakom upitnika je tako i 19. izdanje Humanitarnog malonogometnog turnira „Četiri kafića – Memorijal Dina Petrinovića” koji bi se 26. prosinca trebao održati u Splitu.

- Sve će ovisiti o epidemiološkim mjerama. Ako bi se općenito situacija popravila i ako bi epidemiološke mjere malo popustile oko tog 21. prosinca do kada je najavljeno da traju mjere koje su sada na snazi, u tom slučaju bismo organizirali turnir. Ako se bude moglo igrati napravit ćemo sve što je u našoj mogućnosti da na taj način zadržimo tradiciju i kontinuitet, da ne prekinemo niz i održimo 19. izdanje turnira. Ako se ne bude moglo... Stvarno trenutno ne znamo što će bit' – rekao nam je idejni začetnik i jedan od suorganizatora turnira Ivica Mornar.

Naravno, ako se održi, igralo bi se bez publike

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 16:18