StoryEditor
Ostalovelika rekonstrukcija

U Solinu je prometno, a trener Pavić odlučno poručuje: Ubuduće dovodimo samo pojačanja, nadarenih i potencijala klub ima u svom pogonu!

Piše Miro Podrug/SN
17. srpnja 2019. - 23:46

Trener drugoligaša Solina Boris Pavić ovog ljeta ima dosta veliku zadaću, kako stvoriti momčad kako se ne bi strepjelo za ostanak kao prošle sezone do posljednjeg prvenstvenog kola.

Čak 12 igrača od prošle sezone Pavić nema na popisu: Antonio Pavlinović, Antonio Mrković, Josip Bauk, Krešimir Luetić, Duje Ninčević, Josip Tomas, Mario Ćurić, Ivan Mastelić, Dario Barada i Ivan Krajina, te vratari Ivan Jelić i Antonio Guć, dok bi se Deni Jurić trebao uključiti u rad sljedećih dana.

Tajnik kluba Pavle Marinković je službeno registrirao petoricu novih članova. Petra Boticu, Šimu Puljića i Petra Bašića Šiška iz sinjskog Junaka, te vratare povratnike Antu Topića i Roberta Milakovića.

Vratar Ivan Ninčević i krilni napadač Nikson Memaj će na posudbu iz Hajduka u Solin. Novi član Solina bit će i mladi vezni igrač Antonio Kačunko, koji se prošle sezone potvrdio nastupima za trećeligaša Splita.

- Nema puno razmišljanja. Želimo ubuduće samo pojačanja na određenim pozicijama, jer nadarenih i potencijala Solin ima u svom pogonu. Do četvrtka ćemo se nekolicini na probama zahvaliti, a filter je i prva pripremna utakmica s trećeligašom Zmajom s Korčule, u petak u 17 sati uz Jadro - rekao je trener Boris Pavić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. rujan 2020 15:05