StoryEditor
OstaloBožićna tradicija

Turnir 'Četiri kafića' postaju punoljetna: na parketu Gripa i ove godine najavljena su velika imena, očekuju i novog sportskog direktora Hajduka

12. prosinca 2019. - 20:38

Mario Pašalić, Marko Livaja, Mario Stanić, Stipe Pletikosa, Josip Juranović, Mijo Caktaš, Filip Bradarić... samo su neka od velik(onogometn)ih imena koja se očekuju na novom izdanju turnira "Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović" koji će još jednom napuniti Gripe. A želja je i dolazak izbornika Zlatka Dalića.

"Četiri kafića" postaju punoljetna. Osamnaesto izdanje humanitarnog malonogometnog turnira održat će se u velikoj dvorani SC Gripe po već ustaljenom običaju na Sv. Stjepana 26. prosinca. Na jučerašnjem izvlačenju parova i press konferenciji u caffe baru "Kauri", također već tradicionalno točno u podne s početkom u podne i kvarat, odlučeno je da ćemo u prvom polufinalu gledati Camel i Tennis (u 16 sati), a u drugom potom branitelj naslova Kauri i Vanillu. Prije finala koje će se prenositi na HTV-u (18.30 sati) revijalnu utakmicu odigrat će nogometašice Marjana. Sav prihod opet ide u korist Centra za rehabilitaciju "Mir" u Rudinama.

U ime organizatora i kao predstavnici momčadi pred sedmom silom pojavili su se, izvlačili parove i otkrili dio kadra na koji računaju organizator Damir Karaman, Ognjen Jahjefendić (Tennis), Matej Parlov (Kauri), Marko Bralić Keto (Vanilla) i Ivica Mornar (Kauri).

Jahjefendić je u momčadi Tennisa najavio Stanka Bubala, Igora Musu, Vladimira Balića, Marina Biliškova, Davora Matijaša, Zvonimira Kožulja, kapetana Hajduka Juranovića, trenera Zorana Vulića...

- U pregovorima smo oko dolaska Kristijana Lovrića iz Gorice – istaknuo je Jahjefendić kako će kao i Hajduk pokušati dovesti Lovrića.

Bralić je u sastavu Vanille najavio Livaju, najboljeg strijelca slovenske lige Antu Vukušića, Tomu Bašića, ali i naglasio.

- Razgovaramo i s izbornikom Zlatkom Dalićem.

Parlov za momčad Kaurija računa na Pašalića, Antu Ercega, Nikolu Pokrivača, Caktaša, Filipa Bradarića, Stipu Bačelić-Grgića, Špira Peričića, Petra Bosančića, Mateja Delača, trenera Armanda Marenzija.

Idejni tvorac turnira Ivica Mornar za Camel je najavio Pletikosu, Matu Bilića, Tomislava Ercega, Hrvoja Vejića, Andriju Vukovića, Tonča Kukoča, Kristijana Ipšu, sebe, dok su Ivica Olić i Niko Kranjčar još upitni. A i Camel također želi onog kojeg želi i Hajduk.

- Stiže i naš nadamo se novi sportski direktor Mario Stanić – naglasio je Mornar koji je također svojedobno bio na pragu da preuzme tu funkciju u Hajduku.

Ulaznice će se po cijeni od 30 kuna moći kupiti u svim kafićima sudionicima turnira.

- Pozivam našu vjernu publiku da dođe, da se druže s nama, da guštamo u tom našem tradicionalnom danu i na taj način pomognemo Centru "Mir" – naglasio je Mornar.

Hvalevrijedna je svrha turnira, ali ipak je riječ o malonogometnoj reviji i dobroj zafrkanciji u blagdansko vrijeme.

- Imamo prijedloga da uvedemo VAR, ali vidjet ćemo još hoćemo li se odlučiti na to – ispalio je Karaman.

Satnica

Camel – Tennis (16.00)

Kauri – Vanilla (17.10)

Revijalna utakmica nogometašica Marjana

Finale (18.30)

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. ožujak 2021 13:30