StoryEditor
Ostaloborilački spektakl

‘The Rumble In The Jungle’ na Zvončacu

Piše PSD.
12. lipnja 2015. - 15:43
The Rumble In The Jungle – drugi put. U biti treći, ali onaj legendarni između Muhammada Alija i Georgea Foremana u Kinshasi iz 1974. godine ne računamo jer se nije dogodio u Splitu.

A u Splitu će se, točnije na Zvončacu, ispred disco bara Hula Hula (bivša Jungla) u nedjelju, s početkom u 20 sati, dogoditi drugo izdanje rečenog borilačkog događaja. Šest kickboxing borbi, u organizaciji KBK Mornar, i jedna boksačka koju potpisuje Ivan Relata Šimunđa, dakle, u ponudi je program od ukupno sedam borbi.

U kickboxačkom dijelu večeri borci Mornara, njih šestorica, odmjerit će snage s trojicom Metkovaca, te po jednim protivnikom iz Knina, splitskog Pit Bulla i Bosne i Hercegovine. I baš taj zadnji kickboxing meč između iskusnog BiH-viceprvaka Žanela Puce (42 meča do sada) i domaće uzdanice Vlatka Žaje doima se najatraktivnijim cijele večeri.

Ljubitelji boksa doći će na svoje u meču između Marija Boljata Pajkića i Mirka Marušića, kad se sudare dvije stine, kliška i omiška, mora frcat na sve strane.

Meteorolozi najavljuju sparnu nedjeljnu ljetnu večer. Tešku noć. Kad je tako onda vam i ovaj događaj svakako može biti opcija za rashlađivanje. Ring je – prvi red do mora! Na Zvončacu...

m. bilić

FIGHT CARD

1. F. Tadić (Mornar) – M. Ninčević (Pit Bull) – full contact
2. H. Ujević (Mornar) – M. Žderić (Metković) – low kick
3. S. Jermelić (Mornar) – V. Vladimir (Metković) – low kick
4. J. Stupalo (Mornar) – Z. Vrkić (Stafford Knin) – low kick
5. L. Paljušić (Mornar) – B. Mikulić (Metković) – low kick
6. V. Žaja (Mornar) – Ž. Puce (BiH) – low kick
7. M. Boljat (Klis) – M. Marušić (Omiš) – boks, superteška

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 10:22