StoryEditor
Ostalološe vijesti

Talijanske sportske zvijezde Valentino Rossi i Federica Pelegrini objavili na društvenim mrežama a su pozitivni na koronavirus

15. listopada 2020. - 22:09
Javier Soriano/AFP

U Italiji je u četvrtak odjeknula vijest da su dvoje njezinih vrlo poznatih sportaša i zvijezda - motociklist Valentino Rossi i plivačica Federica Pelegrini - zaraženi koronavirusom. 

Sedmorostruki svjetski prvak u elitnoj klasi motoGP, Valentino Rossi (31) objavio je da je pozitivan na svom instagram turniru.

- Nisam se osjećao dobro kada sam se probudio, boljele su me kosti i imao sam temperaturu. Nazvao sam liječnika, koji je brzo napravio dva testa od čega je drugi bio pozitivan - kazao je Rossi, koji je tek 13. u ukupnom poretku u ovoj sezoni i propustiti će Veliku nagradu Aragonije ovaj vikend.

I talijanska plivačica Federica Pellegrini objavila je u četvrtak da je pozitivna i da mora odustati od putovanja u Budimpeštu kako bi sudjelovala u Međunarodnoj plivačkoj ligi (ISL).

- Upravo sam primila loše vijesti. Pozitivna sam - napisala je olimpijska prvakinja na 200 metara slobodno iz 2008. godine u videu na svom Instagram profilu.

Pellegrini je jedna je od najvećih zvijezda talijanskog sporta i šestorostruka je svjetska prvakinja. U dobi od 32-godine Pellegrini je već najavila da prekida karijeru nakon OI u Tokiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

15. listopad 2020 22:09