StoryEditorOCM
Ostalonajbolje od futsala

Svi na Gripe: Sav prihod od utakmice Tommyja ide centru Juraj Bonaći

28. listopada 2016. - 16:10
split_square15-290316

Gotovo svi dalmatinski futsal prvoligaši u akciju će večeras. Igra se već peto kolo, zahuktale su se stvari. Jasno, predvodi ih Split Tommy koji na Gripama igra protiv Uspinjače. Zagrepčani nisu bezazleni, ozbiljan je ovo test Victoru Acosti i njegovoj momčadi, tim više što su Splićani hendikepirani neigranjem najboljeg igrača Josipa Sutona koji se oporavlja od operacije koljena. Zbog ozljeda su upitni Nikola Pavić te vratar Žarko Luketin.

Split Tommy klub je koji često pokazuje socijalnu osviještenost, a tako će biti i večeras. Naime, sav prihod od prodanih ulaznica ide Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, točnije opremanju senzorne sobe čime bi se pridonijelo ugodnijem životu njihovih štićenika. Eto dodatnog motiva gledateljima da dođu, da uz gledanje dobrog futsala učine i dobro djelo.

Derbi kola igra se u Zagrebu gdje Futsal Dinamo dočekuje Square. Drugi protiv trećeg na ljestvici. Dvije momčadi koje pretendiraju na mjesto u doigravanju dobro su krenule u prvenstvo. Vrlo su efikasne i razigrane. Tri boda Dubrovčanima bi bila prava premija, ali vjerujemo kako bi i s bodom bili zadovoljni.

Igrači Novog Vremena Apfel su kod Potpićana. Makarani su “skinuli” Tommy i onda pružili jak otpor Nacionalu. Zadovoljavajuć je to ulazak u sezonu. Protiv Istriana, koji je još bez boda, momci Tea Strunje veliki su favoriti, ali ne smiju se opustiti.

Solin muku muči. Na samom je dnu bez boda, a nakon 12 komada koliko su primili od Squarea Solinjani gostuju u Slavonskom Brodu. Praktički derbi začelja.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 22:39