StoryEditorOCM
Ostalonapredak

Supruga legendarnog nizozemskog vratara preko Ajaxovih kanala prenijela dobre vijesti: ‘Više nije životno ugrožen‘

Piše R. R.
11. srpnja 2023. - 20:23

Legendarni vratar Ajaxa, Manchester Uniteda i nizozemske reprezentacije Edwin van dar Sar još uvijek se nalazi u Splitu, na intezivnoj njezi Klinike za neurologiju splitskog KBC-a. nakon što mu je u petak dijagnosticirano subarahnoidalno krvarenje, odnosno cerebralna hemoragija.

U Nizozemskoj, posebno u Ajaxu, budno prate cijelu situaciju i obavještavaju javnost, na svojoj službenoj stranici, ali i društvenim mrežama. Ovaj put su kontaktirali suprugu Annemarie koja je zahvalna splitskim liječnicama i prenijela je najnovije informacije.

- Edwin se još uvijek nalazi na intenzivnoj njezi, ali je bolje, stabilan je. Više nije životno ugrožen i to su odlične vijesti. Svaki dan sam s njim u bolnici, komuniciramo. Ne smijemo ništa požurivati, stanje je bolje i moramo strpljivo čekati daljnji razvoj situacije – javila je Annemarie, a Ajax svojim kanalima vijet poslao u eter.

Nogometaši Ajaxa, gdje je van der Sar proveo devet godina, danas igraju prijateljsku utakmicu s Den Boschom, a uoči početka prijateljskog susreta s Den Boschom su na teren izašli u majicama s brojem 1 i imenom Edwina van der Sara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 23:00