StoryEditor
Ostaloja ti mogu biti tata

Stari šarmer još uvijek osvaja: bivši šef Formule 1 ima novu djevojku, mlađa je od njega 'skoro' pola stoljeća

Piše R.R.
4. studenog 2019. - 19:18

Flavio Briatore talijanski biznismen i bivši šef Renaulta ima novu djevojku. Ništa čudno, s obzirom na to da je Briatore poznat kao veliki šarmer koji iza sebe ima nekoliko brakova i veza s najljepšim ženama svijeta. Međutim ova veza mu je malo neobična jer Flavio ima 69 godine, a njegova djevojka, studentica prava Benedetta Bosi tek dvadeset. O da, Flavio joj može biti tata. Pa skoro i djed, razlika je skoro pola stoljeća.

Benedetta živi u Milanu gdje studira, a privatni život prilično skriva od javnosti. Koliko je poznato ne pripada manekenskim krugovima, niti svijetu glamura, no medijima nije promakli da je Briatore odveo na romantičan vikend na svoje imanje u Keniji. Navodno je osvojio mladu djevojku poslavši iz Monte Carla gdje živi limuzinu u Milano po nju, a onda zajedno otišli na večeru u Rim. Da, naravno tamo su prespavali u hoteli s pet zvjezdica, pa koja bi djevojka tome odoljela.

Flavio Briatore je dugo bio u braku s Talijankom Elisabetta Gregoraci s kojom ima sina. Ranije je bio u vezi s Naomi Campbell i Heidi Klum s kojom ima kćer. Bilo je toga još i više, ali očito je da sada uživa i pomlađuje se s društvo pola stoljeća mlađim od sebe.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 11:45