StoryEditor
Ostalosvi dobni uzrasti

Split domaćin regionalnog prvenstva: dođite u Poljud na hrvački šušur

8. prosinca 2018. - 10:30
hrvanje_natjecanje2-091217

Hrvanje se vraća na sportsku scenu grada Splita. Skupina zaljubljenika u ovaj sport reanimirala je klub koji je već izdisao na aparatima, udahnula mu novi život i sada klub hrvanja Split diše punim plućima. Stigle su i medalje, ona od Jure Čubelića na državnom prvenstvu prva je grčko-rimska za splitsko hrvanje nakon tko zna koliko godina...

Kako raste zanimanje za ovaj sport tako raste i broj klubova, a i natjecanja. Jedno takvo, a riječ je o regionalnom prvenstvu, održat će se danas, baš u Splitu, u dvorani za hrvanje na bazenima u Poljudu. S početkom u 10.30 sati svoje hrvačko umijeće i snagu pokazat će članovi i članice Zadra, Šibenika, Splita, Gospića i Pujanki, te kao “gosti iznenađenja” hrvači Istarskog borca iz Pule. Sve skupa oko 130 natjecatelja mlađih dobnih uzrasta.

Pogotovo raduje brojnost dalmatinskih predstavnika, dva splitska kluba, te po jednog iz Zadra i Šibenika. Što je baza veća to je i više talenata i kvalitete.

Hrvat će se slobodnim i grčko-rimskim stilom, hrvat će i djevojčice. S obzirom na brojnost natjecatelja borbe će se odvijati na tri borilišta u dvorani, bit će šušura samo takvog. Ulaz je slobodan, organizatori iz kluba Split dokazano pouzdani, evo vam razloga da svratite do Poljuda i podržite mlade hrvače i hrvačice. Njima podrška s tribine puno znači. Najviše od svega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 07:11