StoryEditor
OstaloSportske igre mladih

Spektakularna završnica na splitskoj Rivi: Ponosan sam na sve koji su se natjecali i u ovom sudjelovali, posebno na pobjednike

22. kolovoza 2019. - 01:29
igre_mladih10-210819

Spektakularnom svečanošću održanoj na splitskoj Rivi sinoć su svečano zatvorene 23. Plazma Sportske igre mladih. Uz prisustvo mnogih mladih sportaša sudionika završnice Igara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije, mnoštva uzvanika iz političkog, sportskog, estradnog, medijskog i svijeta ekonomije iz cijele regije, mnogo Splićana i njihovih gostiju te bogati glazbeno zabavni program u kojem su nastupali Mia Dimšić, Marko Tolja i Frajle spuštena je zavjesa na još jedno izdanje masovne manifestacije čija je alfa i omega od početka Zdravko Marić.

- Ponosan sam na sve koji su se natjecali i u ovom sudjelovali, posebno na pobjednike. Lijepo se večeras zabavite i vidimo se i dogodine – poručio je predsjednik Sportskih igara mladih Marić.

Ministarstvo unutarnjih poslova RH predstavilo je pritom na Rivi veliku akciju "Budi navijač, a ne razbijač". Igre je službeno zatvorio ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

- Čestitam vam djeco na tome što ste istinski zaljubljenici u sport, na druženju svih ovih dana. Proglašavam 23. izdanje Igara zatvorenim, a Zdravku čestitam na svemu što je napravio – poručio je Božinović uoči bogatog vatrometa.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 18:09