StoryEditorOCM
Ostalosuludi čin

Skandalozno ponašanje: nogometašice organizirale ‘sačekušu‘ za suparnicu i napadale je tijekom utakmice

Piše Sport SD
29. ožujka 2023. - 22:41

Nevjerojatna vijest dolazi nam iz Srbije, gdje su suspendirane dvije igračice Rada, zbog napada na nogometašicu Požarevca. Kako donose Novosti, nogometašice Rada Nevena Marković i Aleksandra Ubović optužene su za fizički napad na Sofiju Ilić, nogometašicu iz Požarevca.

Cijeli incident dogodio se na popularnom šetalištu u Zemunu ‘Adi Ciganiliji’, gdje su igračice Rada organizirale takozvanu ‘sačekušu’ za nogometašicu Sofiju Ilić iz Požarevca.

Ono što je ponukalo Nevenu Marković i Aleksandru Ubović na ovaj sulud čin je utakmica iz prethodnog kola, u kojem su igrali Rad i Požarevac te se očito Ilić na neki način zamjerila suparnicama. Navodno su Nevena i Aleksandra, poslije susreta Rada i Požarevca, napravile plan napada na Sofiju, što su prvom prilikom i provele u djelo.

Za vrijeme gostovanja kluba iz Požarevca u Zemunu, koja kao domaćin igra na Adi Ciganliji, nogometašice Rada su prema navodima iz prijave; ‘neovlašteno su ušle u restriktivan prostor, kao gledatelji, verbalno i fizički napale Sofiju Ilić, prilikom njenog izlaska sa terena i ulaska u svlačionicu

Također se navodio kako se tijekom prethodnih sedam dana djevojke bile u komunikaciji preko društvenih mreža, a ona je bila prepuna prijetnji, psovki, uvreda i najava brzog obračuna.

Prijateljica je uspjela maknuti me do žice, tu smo stajale i pričale, nakon čega su se tri osobe stvorile iza nas i dobila sam udarac u glavu. Razbjesnila sam se i krenula na njih, ali su me maknuli predsjednik i ostali. Dok smo stajali, one su prilazile a namjerom nastavka sukoba. Zatim su se stale kod ulaza, dok meni pod strahom nije bilo nimalo jednostavno - govori Ilić o incidentu i dodaje kako je imala ruku u torbi:

“Ruku sam držala u torbici, u slučaju da krenu sve odjednom, pa da stegnem upaljač, ili bokser u obrani.”

Na kraju su nogometašice Rada Nevena Marković i Aleksandra Ubović suspendirane, a vjerojatno će protiv njih biti i podnesene krivične prijave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 19:37