StoryEditor
Ostalosve je kupio

Sin legende oduševio svjetsku javnost svojom izjavom: Čast mi je nastupati na natjecanju koje je moj otac toliko volio

Piše R.R.
21. studenog 2018. - 20:39
111mick

Sin legendarnog Michaela Schumachera Mick Schumacher oduševio je svjetsku javnost potezom na koji bi i njegov otac bio jako ponosan. Organizatori utrke "Race of Champions" potvrdili su kako će ovu utrku u siječnju 2019. godine po prvi put voziti i mladi Schumacher inače prvak u Formuli 3. Veliki Michael Schumacher je gotovo dvadeset godina nastupao na ovoj utrci.

Bio je to spektakl koji je Michael Schumacher jednostavno obožavao, zajedno sa Sebastienom Vettelom je osvajao titule za njemačku i to šest godina zaredom. Nakon nesreće koju je Michael imao na skijanju i zbog koje je još uvijek paraliziran i u komi ovaj spektakl se počeo urušavati i iz godine u godine je bio sve manje atraktivan.

Stvari bi za organizatore bi ipak mogle krenuti na bolje, jer Michaelov sin Mick nakon osvajanja titule prvaka Formule 3 potvrdio svoj nastup 19. i 20. siječnja u Meksiku, a s njim nakon par godina pauze dolazi i Sebastian Vettel.

- Čast mi je nastupati na natjecanju koje je moj otac toliko volio i u kojem je zajedno sa Sebastianom tako visoko postavio letvicu. Učinit ću sve što bude moguće da daleko doguram u individualnom natjecanju i sa Sebastianom osvojim Kup nacija - naglasio je Mick Schumacher i ovo je vjerojatno prvi put da je on nešto rekao o svom ocu o kojem inače do sada nije želio govoriti.

Inače Mick Schumacher bi sljedeće godine trebao viziri u prvenstvu Formule 2.

#UTRKA#MICHAEL SCHUMACHER#MICK SCHUMACHER

Izdvojeno

04. srpanj 2020 21:43