StoryEditor
OstaloOSTAJE NA KANTRIDI

Sandro Sukno odbio Juga - mora platiti 50.000 eura

Piše PSD.
1. lipnja 2014. - 14:39
Unatoč nastojanjima Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje da ga vrati u svoje redove, Sandro Sukno je odbio ponudu i odlučio ostati u Primorju EB.

Podsjetimo, Sandro Sukno je prije tri godine napustio Vaterpolski klub Jug CO obavezavši se da će se nakon isteka trogodišnjeg ugovora vratiti u matični klub te ‘odraditi’ obavezu posljednje godine tzv. prvog ugovora ili će u suprotnom platiti ugovorom određenu odštetu - istaknuto je između ostalog na službenim stranicama Jug Croatia osiguranja.

Dakle, ništa od povratka Sandra Sukna u matični klub. Sukno će Jugu morati uplatiti gotovo 50.000 eura odštete. Primorje EB je tako zadržalo Sukna, a umjesto braće Varga, Denesa i Daniela, koji odlaze u Szolnok, imali su namjeru dovesti Andriju Prlainovića iz Crvene zvezde i Duška Mandića iz Partizana.

Po svemu sudeći od dolaska Prlainovića neće biti ništa, dok se čeka konačni dogovor s Mandićem. Rumunj Cosmin Radu po posljednjim informacijama ostaje u Rijeci. Frano Vićan je ugovorom vezan za iduću sezonu s Primorjem EB.

Pitanje je što će biti s Paulom Obradovićem, hoće li i on ostati u Primorju EB. Njemu je istekao ugovor kao i Ivanu Buljubašiću te Petru Muslimu. Jug ne krije - želio bi vratiti Obradovića u svoje redove.

Marko Bijač, Nikola Janović, Ante Visković, Nikša Dobud i Marko Macan su ugovorima vezani i iduće sezone za Jug CO, dok su ugovori istekli Tihu Vranješu, Mihu Boškoviću, Andru Bušlji, Pavu Markoviću, Juri Marelji, Mirku Nižiću, Josipu Šutalu, Hrvoju Beniću...

Jure Marelja bi trebao ostati u Jugu, odigrao je više nego dobro protekle sezone, iznenađujuće dobro, dok po svemu sudeći u kapici Juga nećemo više gledati Tiha Vranješa, koji će zaključiti karijeru, a možda ni vratara Mirka Nižića. Za očekivati je kako će u Gružu učiniti sve da zadrže prije svega Miha Boškovića i Andru Bušlju...

Tekst i foto: Tonči Vlašić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. kolovoz 2022 07:13