StoryEditor
Ostalohrvatska paraolimpijka

Sandra Paović: Presretna sam zbog priznanja "Star Awards"

Piše PSD.
9. siječnja 2015. - 20:39
Nakon što je u srijedu u Dubaiju primila nagradu "Star Awards" za najbolju svjetsku stolnotenisačicu s invaliditetom u protekloj godini, hrvatska paraolimpijka Sanda Paović danas se vratila u Zagreb.

"Presretna sam ovim za mene najznačajnijim priznanjem. Sve se događalo u sjajnoj atmosferi i kada vam vaša krovna organizacija uruči priznanje za ponajboljeg sportaša što više treba reći. U listopadu me očekuje Europsko prvenstvo u Danskoj, a potom za više od godinu dana i moje prve paraolimpijske igre u Riju," kazala je Sandra Paović na svečanom dočeku u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb.

Paović je u srijedu u Dubaiju na svečanosti na vrhu poznate zgrade Burj Khalifa primila nagradu Međunarodne stolnoteniske federacije "Star Awards". Sandri je nagrada pripala nakon sjajne prošle godine u kojoj je osvojila zlatno odličje na Svjetskom prvenstvu u Pekingu.

"Naravno da mi se život u protekle dvije i pol godine u mnogome promijenio od kada sam se aktivirala u paraolimpijskom stolnom tenisu. Samo da me zdravlje posluži i vjerujem da će ovakvih i sličnih priznanja za mene i hrvatski sport biti još," izjavila je presretna Sandra Paović, članica kluba osoba s invaliditetom Uriho iz Zagreba.

(H)
foto: cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2022 05:16