StoryEditor
Ostalonenzadovoljni predsjednik

Rumunjski gazda emotivno je proživljavao posljednje trenutke utakmice protiv Hajduka: Sva sreća da smo prošli, ali kako da budem zadovoljan nakon ovoga?

Piše SN
17. kolovoza 2018. - 12:24
bec00

Hajduk je ispao iz Europe u posljednjim trenucima utakmice u Bukureštu, u trećoj minuti sudačke nadoknade. Kakav tragičan kraj za Majstore s mora, kakva tragedija. Hajduk je bio pred ciljem, pred putom u Beč, na noge Rapidu.

Said je trebao biti junak utakmice, poravnao je osam minute prije kraja, činilo se da je dovoljno za play-off rundu Europske lige. Ali nije bilo dovoljno, jedna loša procjena Posavca i već na početku Hajdukova je sezona kompromitirana, a pred Kopićem su teška vremena - pišu Sportske novosti.

S druge strane u taboru Steaue slavlje, barem je tako izgledalo dok pred novinare nije izašao predsjednik kluba George Becali.

- Sva sreća da smo prošli, ali kako da budem zadovoljan nakon ovoga? Što smo mi to odigrali? Ništa, nismo napravili ništa. Nije Europa za nas. Možda prođemo u grupnu fazu, jer me Bog voli, ali mi nismo momčad za Europu - govorio je Becali.

Becali je vrlo emotivno proživljavao i posljednje trenutke utakmice.

- Kod 1:1 sam se molio Bogu i razmišljao što ću reći navijačima. Oni su bolje igrali od nas kod 1:1. Ovo je samo Božja volja i Božja ljubav prema meni. Plakao sam od sreće.

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 13:03