StoryEditorOCM
Ostaloovo nisu očekivali

Rakitić i njegova Raquel pod žestokim kritikama zbog fotografije kćeri: ‘To je potpuno neprimjereno‘

Piše SPORT SD
20. svibnja 2023. - 18:19

Sevilla je u četvrtak velikim preokretom pobijedila Juventus i plasirala se u finale Europa lige gdje će hvatati "septimu", to jest sedmi trofej tog natjecanja pobijede li Mourinhovu Romu.

Španjolska momčad je primila prvi gol na utakmici, zabio je Vlahović čim je ušao u igru, no brzo su izjednačili kada je zabio Suso, a za konačnih 2:1 na početku prvog produžetka pobrinuo se Erik Lamela.

Iako nije zabio ni asistirao, mnogi su za igrača utakmice izabrali upravo Ivana Rakitića koji je uistinu briljirao. Stvarao je Juventusu ogromne probleme po cijelom terenu.

Utakmicu nije propustila ni njegova žena Raquel Mauri, bodrila ga je s tribina cijelu utakmicu, a uz nju su bile i njihove dvije kćeri, Althea i Adara.

Raquel nije propustila pokazati na društvenim mrežama kako cijela obitelj slavi pobjedu, no sigurno nije ni mogla sanjati kišu kritika koje su joj poslali navijači, a sve zbog jedne fotografije koju je podijelila na Instagramu u kojoj jedna od njenih kćeri nosi torbicu marke Louis Vuitton.

image
Screenshot/Instagram

- Torbica je približne vrijednosti 1300 eura, a mnogi njeni pratitelji to smatraju potpuno neprimjerenim za djevojčicu kojoj je samo devet godina - piše tako španjolski Mundo Deportivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:32