StoryEditor
Ostalosubota u 14 sati

Ragbi: Nada u polufinalu Kupa gostuje kod Lokomotive

Piše PSD.
4. prosinca 2014. - 13:31
Nakon duže pauze zbog reprezentativnih utakmica te kup kvalifikacijskih utakmica seniore RK Nade očekuja utakmica polufinala Kupa Hrvatske protiv RK Lokomotiva koja se igra u Zagrebu u subotu 6.12.

Treneri Borozan i Rešetar neće moći računati na ozljeđenog Jurčevića, Lerotića, Ojdanića, a zbog poslovnih i fakultetskih obaveza na put ne mogu ići Grizelj, Ivančić, Marović, Perić i Petrić.

Tako će priliku dobiti igrači koji do sada nisu imali veliku minutažu, a iz Akademije RK Nade je pozvan perspektivni Antonio Bešlić koji će ranije no očekivano dobiti priliku igrati za seniorsku momčad.

Iako se na put kreće na sam dan susreta svi u momčadi su optimisti i vjeruju pobjedu te ulazak u finale Kupa Hrvatske. Utakmica se igra na igralištu HARK Mladost s početkom u 14 sati.

U drugoj polufinalnoj utakmici isti dan RK Sinj ugošćuje na svom terenu RK Zagreb koji je prošli tjedan u zaostaloj utakmici PH-a izgubio u gostima od Makarske Rivijere s 26:12 pa Sinj slovi kao favorit. Utakmica se igra na ŠC „Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić” s početkom u 14 sati.

psd
foto: vojko bašić / cropix

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 10:20