StoryEditorOCM
Ostalooi u parizu

Rođeni Splićanin hvalio se da navija za Hajduk, a sad je osigurao je prvu medalju za Srbiju, evo njegove priče

Piše SN
29. srpnja 2024. - 10:52

Srbija je osvojila prvu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Nepoznato je, doduše, kojeg će ona biti sjaja, ali "manja" od srebrne neće biti.

Prvu odličje našim susjedima osigurao je rođenin Splićanin Damir Mikec, koji je u paru sa Zoranom Arunović, zauzeo drugo mjesto u kvalifikacijama u disciplini zračni pištolj mix, što znači da će se u raspucavanju s vodećom Turskom boriti za olimpijsko zlato - pišu Sportske novosti. Finale je rasporedu sutra od 9.30.

Mikec, srebrni iz Tokija, kao što smo već naveli, rođeni je Splićanin, čiji je otac bio vojno lice JNA. Rat ga je zatekao upravo u Splitu, iz kojeg se njegova obitelj najprije preselila u Herceg Novi, a zatim u Beograd. Kasnije je priznao kako je odrastajući u Splitu svima govorio da navija za Hajduk, dok je u stvarnosti njegovo srce kucalo za Crvenu zvezdu.

image
AFP

Rođeni Splićanin bacio Srbe u trans: govorio je da voli Hajduk, a ljubav mu je Zvezda, očekuju puno od njega u Parizu

Srbin rođen u Splitu ispalio: ‘Što da nas za sto godina osvoje Kinezi i ja se tad rodim? Ispalo bi da sam rođen u Kini‘

- Rođen sam 1984. godine u Splitu i, naravno, tamo je Hajduk glavni, svi za njega navijaju, osim mene. Kod kuće sam navijao za Zvezdu, a na ulici sam morao govoriti da navijam za Hajduk. Poslije Splita smo otišli u Herceg Novi, zna se da je to grad s puno navijača Zvezde, a zatim u Beograd - kazao je Mikec u jednom intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 13:28