StoryEditor
OstaloŠaka sa Srednjaka

Proslavljeni boksač održao predavanje u Splitu: 'Sportaši u malo vremena prožive nekoliko života'

Piše SD
20. ožujka 2019. - 12:11

U sklopu suradnje Kineziološkog fakulteta u Splitu i Hrvatskog Boksačkog Saveza, naš proslavljeni boksač Željko Mavrović je u ponedjeljak u prostorima Kineziološkog fakulteta održao predavanje na temu “Kako postati šampion u najzahtjevnijem sportu na svijetu?”. 

– Vrhunski se sportaši u karijeri relativno rano susretnu s izazovima u životu i u kratkom vremenu prožive nekoliko života ‘običnih smrtnika’ – rekao je između ostaloga Mavrović, popularna Šaka sa Srednjaka.

Predavanju je prisustvovalo više od 140 sudionika, od studenata kineziologije, boksačkih trenera, predstavnika Splitskog saveza sportova na čelu s predsjednikom Nenadom Perišom i brojnih drugih sportskih djelatnika. Po završetku izuzetno zanimljivog predavanja dogovorena je daljnja suradnja Kineziološkog fakulteta u Splitu, Hrvatskog boksačkog Saveza uz potporu Splitskog Saveza Sportova.

Veseli i činjenica da je i prof.dr.sc. Saša Krstulović, nositelj katedre borilačkih sportova na KIF Split, predstavnik HBS-a u EUBC-u svojim znanjem, stručnosti i entuzijazmom nositelj ovako jednog hvalevrijednog projekta te je sada veza HBS-a i KIF-a Split još čvršća te kvalitetna suradnja ide dalje.

Mavrović je pričao o svojim iskustvima, o borvi za svjetski naslov s Lennoxom Lewisom, govorio je o Mike Tysonu. dugom vijeku trajanja braće Kličko...

#HBS#KIFST#ŽELJKO MAVROVIĆ

Izdvojeno

04. srpanj 2020 21:50