StoryEditorOCM
Ostalostiglo objašnjenje

Potez Đokovića izazvao je veliku pažnju u Srbiji. Za vrijeme slikanja izvadio je iz džepa 100 eura... Pogledajte

Piše Sport SD
30. ožujka 2023. - 07:10

Jedan potez Novaka Đokovića tijekom sinoćnje utakmice košarkaške Eurolige između Crvene zvezde i Valencije u Beogradu izazvao je veliku pažnju u sportskoj Srbiji - pišu Sportske novosti.

Drugi tenisač svijeta stigao je u dvoranu Aleksandra Nikolića bodriti beogradsku momčad, a tijekom poluvremena prišla su mu trojica mladića, zamolili ga za zajedničku fotografiju, a on je, nakon slikanja, iz džepa izvadio 100 eura i dao im novčanicu.

Mnogi su se zapitali zašto je Đoković, inače rekorder po zaradama od turnira u karijeri (više od 100 milijuna eura), to napravio.

Misterij je riješio jedan od trojice mladića koji je nakon utakmice otkrio što se zapravo dogodilo.

Radilo se o tri navijača Crvene zvezde koji su u šumi blizu dvorane pronašli Đokovićevu platnu karticu i odlučili mu je vratiti. Zamolili su osiguranje u dvorani da ih pusti do Novaka kako bi mu vratili karticu, a on ih je potom nagradio za pošteni potez.

Za vrijeme slikanja, Nole je izvadio iz džepa 100 eura i pokušao ih neopazice ugurati u džep mladog navijača, ali naravno, potez nije prošao nezamijećeno i izazvao je veliko zanimanje.

Đokovićev potez pogledajte OVDJE.

Na kraju, osim fotografije, navijači su dobili i 100 eura te posebnu uspomenu za cijeli život.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 21:25