StoryEditor
Ostalobila je nespremna

Ponosna Sandra Perković nakon još jednog odličja: Cijeli dan nisam znala hoću li uopće nastupiti

5. listopada 2019. - 01:55

"S jučerašnjeg treninga sam otišla, nisam ga završila do kraja. Bila sam došla tu puno spremnija nego što jesam danas. Cijeli dan nisam znala hoću li uopće nastupiti. Eto, uspjela sam i takva izvući tu nekakvu medalju", izjavila je najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković za HRT nakon što je u finalu bacanja diska na atletskom SP-u u Dohi osvojila bronačno odličje, što joj je četvrta medalja sa svjetskih prvenstava.

Sandra Perković osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu! Zlato i srebro otišli na Kubu

"Ja sam ponosna što je Hrvatska dobila još jednu medalju. Ovo je moja četvrta medalja sa svjetskih prvenstava i sljedeće godine Tokio, olimpijske igre, ja se nadam boljem plasmanu", izjavila je suznih očiju Sandra Perković koja je u Dohi za broncu bacila disk do 66,72 metara u prvoj seriji i tako osvojila broncu, a nadmašile su je dvije Kubanke.

Sandri je naslov preotela Yaime Perez sa hicem 69,17 metara, dok je srebro osvojila Denia Caballero sa daljinom 68,44 metara.

"Drago mi je da sam tako otvorila natjecanje, da sam si osigurala medalju u prvom hicu. Žao mi je da nisam još više napredovala. No, želim čestitati curama, što je tu je, uzele su zlato i srebro. Sljedeće godine su olimpijske igre i znamo što možemo očekivati", poručila je jedna od samo tri bacačice u povijesti koje imaju četiri odličja sa svjetskih prvenstava, a koja će sljedeće godine u Tokiju pokušati osvojiti treći uzastopni naslov olimpijske pobjednice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 15:36