StoryEditorOCM
OstaloKreću uzbuđenja

Počinje futsal ‘ludilo‘! Dva dalmatinska kluba bore se za prvi trofej u sezoni, evo tko im stoji na putu...

Piše Ivan Renić
13. listopada 2024. - 12:23

Uvertira u novu sezonu futsala i ove će godine biti Superkup. Aktualni prvak iz prošle i pretprošle sezone Futsal Dinamo i ovaj će put biti domaćin natjecanja. Uz njih za prvi raspoloživi trofej borit će se finalist doigravanja Olmissum, osvajač Kupa Stanoinvest Futsal Pula i Square koji je u oba natjecanja izborio polufinale.

Polufinalni susreti na rasporedu su danas. U dvorani u Sutinskim Vrelima prvi će na teren Olmissum i Square od 16.30, dok će od 19 sati igrati Futsal Dinamo i Stanoinvest Futsal Pula. Utakmica za treće mjesto igrat će se sutra u 16.30, a finale istog dana u 19 sati u dvorani 2 Doma sportova. Vrijedi napomenuti kako će se sve utakmice biti u izravnom televizijskom prijenosu. Polufinala na kanalu Max Sport 2, a finale i utakmica za treće mjesto na kanalu Max Sport 1.

Omišani spremaju zaokret, igrat će ‘naša‘ dica: ‘Nećemo ludovati s ciframa, ali postoji problem koji je (ne)rješiv‘

Dok ostali ulažu stotine tisuća eura, Dubrovčane je štufalo, ali na klupi je legenda: ‘Mi smo u najgoroj poziciji...‘

image
Damir Krajač/Cropix

Pred nama je nikad neizvjesnija sezona u futsalu. Kako smo već pisali, više od polovice lige sanja naslov prvaka. Pojačali su se Torcida, Rijeka, Pula, Novo vrijeme... Uložena su velika sredstva, dovedena kvalitetna pojačanja što jamči kako će svaka utakmica biti „na nož”.

image
Tonci Plazibat/Cropix

Jasno je i kako Squareu pripada uloga autsajdera u Superkupu, no početak sezone zna biti varljiv. Ekipe su još neuigrane, forma se tek gradi i iznenađenja su moguća. Dinamo ponešto oslabljen ulazi kao domaćin, dok Puležani u novoj sezoni idu „all in”. Olmissum je najavio i proveo zaokret te su se okrenuli domaćim snagama uz nekoliko pojačanja sa strane.

image
Marko Todorov/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 13:16