StoryEditor
Ostalogimnastički Božić

Parter pun ljubavi: Marjanovci slave rođendan, ali i prikupljaju sredstva za djecu 'Juraja Bonačija'

Piše P.S.
3. prosinca 2018. - 19:55
gimnastika52-270518

“Gala gimnastički Božić u Splitu” s posebnom humanitarnom notom održat će se u nedjelju, 16. prosinca 2018. s početkom u 18.30 sati u maloj dvorani Š.C. Gripe. Ovim događajem Gimnastički klub “Marjan” obilježava 20 uspješnih godina djelovanja u sportskoj gimnastici pričajući priču o gimnastici kao sportu kojim se mogu baviti svi, od najmanjih i najmlađih, potrebitih do vrhunskih sportaša.

- Marjan će tom prilikom imati svoje goste, prijatelje, štićenike centra Juraj Bonači koji će također sudjelovati u gimnastičkoj reviji na kojoj ćemo vidjeti i male gimnastičare te vrhunske vježbače Matiju Barona na konju s hvataljkama i jednog od najboljih prečaša svijeta, Tina Srbića - rekla nam je Deni Borozan, predsjednica “Marjana”.

Uz njih će nastupiti više od 200 djece članova kluba, olimpijka Ana Đerek i dvostruka olimpijka Tina Erceg koja će prvi put nakon olimpijskih igara 2012. izvesti vježbu na parteru, Marjanu za rođendan.

- Kako je Božić vrijeme darivanja to smo našem Gala gymu dali i humanitarnu notu, odnosno potaknuli smo Lions klubove Splita, Solina i Trogira da otvore humanitarni račun putem kojega će se prikupljati sredstva za kupnju fizioterapeutskog kreveta za štićenike centra Juraj Bonači, naše prijatelje - dodala je Borozan.

Stoga je “Gala gimnastički Božić u Splitu” promotor humanitarne akcije, a sredstva se mogu uplaćivati na ž.r. HR 39 24840081135047572 – donacija za “Juraj Bonači”.

- Na kraju jedinstvenog gimnastičkog spektakla želja nam je našu svečarsku božićnu jelku pokloniti Gradu Splitu - prijatelju djece, a na kojoj već puna dva mjeseca svojim kreativnim rukama rade naši prijatelji iz Jurja Bonačija - zaključila je Borozan.

Bit će to pravi gimnastički spektakl, gimnastička božićna priča, ispričana srcem kroz sport, druženje i dobra djela, a okupljena povodom 20 uspješnih gimnastičkih godina Gimnastičkog kluba Marjan.

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 16:45