StoryEditorOCM
Ostalopromjena u karijeri

Ovo je najveća Vučićeva provala do sada! Opleo po nogometašima, a onda otkrio velike planove: ‘Ja ću biti trener...‘

Piše Sport SD
5. rujna 2024. - 12:44

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić ne prestaje šokirati. Teško će proći koji dan, a da Vučić svekoliku javnost ne šokira novom izjavom. Ovaj put je u obilasku radova pričao o sportu i korjenitim promjenama koje se sprema provesti. Evo što je govorio predsjednik Srbije, a otkrio je i kako će postati trener, piše Sportal.

- Bit će mnogo promjena u nogometnoj organizaciji, mnogo promjena na svim razinama, kao i u rukometnoj. Ne možemo sve stići odjednom, ali bit će promjena i u drugim Savezima. Od Veslačkog do mnogih drugih. U nekim sportovima 20 godina se ne možemo oporaviti od unutarnjih svađa i gluposti, borbe za novac, ali to ljudi ne razumiju. Oko toga se bore samo nedovoljno sposobni.

image
Elvis Barukcic/Afp

Osvrnuo se i na večerašnji okršaj Srbije i Španjolske u Ligi nacija. Vučić nije preveliki optimist pogotovo nakon što je puno nogometaša otkazalo nastup na ovom okupljanju.

- Ja ću naravno uvijek biti uz našu Srbiju. Nacionalni tim je svetinja. Ne mogu razumjeti kako netko može otići igrati za drugu reprezentaciju. Kada je tvoj nacionalni tim pozove, onda je tvoj obaveza da se odazoveš. I nema tu volim Piksija ili ne. On je danas tu, a sutra nije. Baš kao i ja.

image
Dusan Milenkovic/Ata Images/Profimedia/Dusan Milenkovic/Ata Images/Profimedia

A onda je otkrio svoje velike planove.

- Ostalo mi je još sedam ispita i kada ih položim imat ću visoku stručnu spremu za košarkaškog trenera. Vjerujem da ću to završiti do prosinca ili siječnja. Večeras ću prvi put biti na treningu juniora KK Loznica. Glavni trener će me pustiti da probam desetak minuta, da se podijelimo na dva koša – kazao je Vučić.

image
Oliver Bunic/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:49