StoryEditor
Ostaloostala bez finala

Orebićanka Marija Tolj nije razočarana svojim nastupom, osvrnula se i na uvjete: Meni je tu sve dobro, jedino što sam uspjela rasturiti krevet

Piše Vedran Božičević/SN
31. srpnja 2021. - 18:06

Marija Tolj odradila je dobar posao u Tokiju premda je finale na kraju izostalo. Nedostajala su joj samo četiri centimetra, ali 21-godišnja članica Dinamo-Zrinjevca nije nakon svega bila razočarana, pišu Sportske novosti.

Nije ni imala razloga za to jer nakon što se posljednjih tjedana malo mučila s formom, na koncu ostala i bez medalje na Europskom U-23 prvenstvu na kojem je branila naslov, u Tokiju je ponovno bila na visokoj razini.

- Nisam razočarana, zadovoljna sam jer sam na svojim prvim Olimpijskim igrama bacila preko 60 metara, a i 13. mjesto je više od očekivanja. Malo je trema učinila svoje u prvom hicu, ali sam zadovoljna sa 61,48 u drugom. Nije mi nedostajala publika jer volim kad nema nikoga, takav sam tip - iskrena je bila Orebićanka.

Na uvjete se nije žalila, jedino je priznala da joj se dogodio mali peh u sobi.

- Meni je tu sve dobro, jedino što sam u Olimpijskom selu uspjela rasturiti kartonski krevet, nagnuo se u jednu stranu, pa sam ga morala skupljati - uz smijeh je dodala Marija.

O nastupu Sandre Perković u finalu rekla je:

- Ja se nadam najboljem, znači trećem zlatu, a sada je sve na njoj. Bit ćemo uz nju.

item - id = 1116835
related id = 0 -> 1126108
related id = 1 -> 1125440
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2021 21:49