StoryEditorOCM
OstaloZeleno - plavi

Omišani i Dinamo s velikanima se bore u Ligi prvaka: mogu proći dalje, evo rasporeda, bit će i prijenos...

Piše I. R.
23. listopada 2024. - 16:09

Krenulo je domaće prvenstvo u futsalu, prvo kolo nikad uzbudljivije sezone je za nama. A vrijeme je i za Ligu prvaka. Hrvatsku će kao i lani predstavljati dva kluba, lanjski finalisti Futsal Dinamo i Olmissum. Omišani Glavnu rundu igraju u Prištini, dok su Zagrepčani otputovali na Mallorcu.

Olmissum je u prvom kolu svladao Crnicu. Nisu imali puno vremena za odmor jer već danas od 20 sati igraju protiv domaće Prištine. Utakmicu možete uživo pratiti na kanalu Max Sport 2. Promijenio se roster Zeleno – plavih u odnosu na prošlu sezonu. Najveća je razlika, dakako, odlazak najboljeg igrača lige Antonija Sekulića. U Omišu su se mahom okrenuli domaćim snagama.

image
Božidar Vukičević/Cropix

Momčad Frane Despotovića imat će težak zadatak. Već sutra od 17 sati očekuje ih dvoboj s portugalskom Bragom koja je favorit ove skupine. A o prolasku u Elitnu rundu najvjerojatnije će se odlučivati posljednjeg dana, u subotu kada Olmissum igra protiv češkog Plzena, također od 17 sati. Riječ je o prvaku Češke i odličnoj momčadi protiv koje će Omišani tražiti prolazak dalje.

Omišani spremaju zaokret, igrat će ‘naša‘ dica: ‘Nećemo ludovati s ciframa, ali postoji problem koji je (ne)rješiv‘

Dva dalmatinska derbija i golova na sve strane! Makarani protiv Torcide jasno pokazali što žele! I Dinamo uvjerljiv...

Futsal Dinamo danas u 19.30 igra protiv Palme Futsal, domaćina i branitelja naslova u Ligi prvaka. Jasno je kako su Španjolci ogromni favoriti. Svoju šansu Plavi će tražiti sutra od 16.30 protiv slovenskog Dobovca koji je znatno oslabljen u odnosu na prošlu sezonu. Dinamo je favorit i protiv rumunjske United Galati s kojom igra u subotu od 16 sati.

Raspored

Braga  - Plzen (danas, 17)

Olmissum - Priština (danas, 20)

 

Olmissum - Braga (sutra, 17)

Priština - Plzen (sutra, 20)

 

Plzen - Olmissum (subota, 17)

Priština - Braga (subota, 20)

image
Goran Mehkek/Cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 16:20