StoryEditorOCM
OstaloLiga prvaka

Olmissum opet poražen od Ukrajinaca golom ‘sa zvukom sirene‘, nije pomogao ni raspoloženi Sekulić

Piše Ivan Renić
30. studenog 2023. - 17:47

Olmissum je poražen i u drugoj utakmici skupine Elitne runde Lige prvaka od ukrajinskog Hita s 3:4. Nakon dobre predstave protiv branitelja naslova Palme u prvom susretu, protiv Kijeva nije bilo snage za nešto više, iako su pali tek dvije sekunde prije kraja. Bila je to druga utakmica za Omišane u manje od 24 sata. Odvio se tako sličan dvoboj poput onoga na Ribnjaku kada je ukrajinska momčad također slavila preokretom u drugom poluvremenu.

Nula je pisala na semaforu sve do minutu pred kraj prvog dijela. Zabio je tada Antonio Sekulić za prednost Omišana. S tim se rezultatom otišlo na predah. Nešto manje od pet minuta trebalo je Hitu za izjednačenje. Učinili su to preko Abakšina. Kratko je trajalo njihovo veselje jer je nakon još jednog prekida zabio Sekulić. Krenuo je tada munjeviti preokret Ukrajinaca. U 29. i 30. minuti zabili su Žuk, odnosno Abakšin.

Stiskao je Olmissum, tražio izjednačenje. I konačno su ga dočekali. I to opet iz prekida. Izveli su Omišani korner, a iz voleja je snažno tukao Duje Kustura i ‘rasparao‘ mrežu Hita. Međutim, Ukrajinci su ipak izvukli novu pobjedu nad Olmissumom zahvaljujući golu dvije sekunde prije kraja kada je zabio Ponočovni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:52