StoryEditorOCM
Ostalonakon drame

Oglasila se majka plivačice koju je trenerica jedva spasila od utapanja: ‘Nije ovo prvi put da Anita ostaje bez svijesti. I ranije se to događalo‘

Piše SPORT SD
23. lipnja 2022. - 13:48

Stravične scene kada je američka predstavnica u umjetničkom plivanju Anita Alvarez ostala bez svijesti tijekom natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti i počela tonuti obišle su svijet.

Njena trenerica Andrea Fuentes nije razmišljala ni sekunde, već je odmah skočila u bazen i izvukla nesretnu plivačicu iz vode.

image
AFP
image
AFP
image
AFP

Nakon drame, o svemu se oglasila i Anitina majka koja je otkrila kako ovo nije prvi puta da se njenoj kćeri ovako nešto dogodilo.

"Nije ovo prvi put da Anita ostaje bez svijesti. I ranije se to događalo, doduše ne tijekom natjecanja. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Na zadnjem elementu sam bila sigurna da se nešto loše događa", otkrila je Karen Alvarez za portal wivb.com.

Alvarez je inače već nekoliko puta gubila svijest tijekom prošlogodišnjih kvalifikacija za Olimpijske igre. Trenutno se nalazi liječničkim pregledima nakon kojih će biti poznato hoće li nastaviti s natjecanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 23:59