StoryEditor
OstaloFantastična vijest

Odsvirat će himnu pred početak finala Lige prvaka: Sretni smo i ponosni što ćemo biti dio velikog i spektakularnog događaja

Piše R.R.
21. svibnja 2018. - 15:14
2cellos5-230318

Svjetski poznati 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupat će programu na finalu Lige prvaka u subotu u Kijevu. Naime hrvatski čelisti će u trenutku kada momčadi budu izlazile na travnjak izvoditi himnu Lige prvaka, najprestižnijeg nogometnog klupskog natjecanja koje je prošle godine pratilo oko 350 milijuna ljudi. Ovakvu čast nastupa imaju samo odabrani.
- Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Iznimno smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovakvog velikog i spektakularnog događaja - rekao je Hauser uoči ovog mega-nastupa.

Prije nastupa 2Cellos na olimpijskom stadionu u Kijevu, nastupat će Dua Lipa koja će izvesti svoj popularni hit "New Rules", a na pozornici će im se priključiti i Sean Paul s kojim ima duet "No Lie".

No onaj centralni događaj kada su sve oči svijeta uperene prema travnjaku pripada Šuliću i Hauseru koji će svojom interpretacijom himne Lige prvaka otvoriti spektakularnu nogometnu večer. Podsjetimo se u finalnom dvoboju sudjeluju i tri hrvatska reprezentativca, Luka Modrić i Mateo Kovačić u dresu Real Madrida, te Dejan Lovren u momčadi Liverpoola.

#HIMNA#2CELLOS#LIGA PRVAKA

Izdvojeno