StoryEditorOCM
Ostalofutsal liga prvaka

Novo vrijeme porazom od Palme završilo svoj europski put: Makarani su pružili dobar otpor favoriziranim Španjolcima, ali nisu uspjeli izdržati

Piše Ivan Renić
26. studenog 2022. - 22:20

Porazom od Palme rezultatom 1:2 (1:1) Novo vrijeme je završilo svoj europski put. Vrlo dobrim otporom favoriziranom protivniku koji je već bio osigurao Final Four oprostili su se od španjolske Mallorce.

Bila je to i treća utakmica u kojoj su Makarani prvi došli do pogotka. U prednost ih je ovaj put doveo Rafinha u 17. minuti. Međutim, slavlje je bilo kratkog vijeka. Svega desetak sekundi kasnije Palma je izjednačila preko Carlosa. Tim se rezultatom otišlo na predah. Domaći su u nastavku još malo pojačali ritam, a na vodstvo nisu morali čekati dugo. Već u 23. minuti na semaforu je pisalo 2:1 za Palmu.

Bio je to, ispostavilo se, konačni rezultat. Mreže su do kraja susreta mirovale. Novo vrijeme je tako časnim porazom okončalo svoju europsku avanturu, barem što se ove sezone tiče. Na dobrom su putu da je izbore i za narednu. Naime, vraćaju se obavezama u domaćem prvenstvu u kojem za sada drže prvu poziciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. siječanj 2023 22:27