StoryEditor
Ostalojajolika lopta

Nikad uzbudljiva završnica prvenstva: na Krtičnjaku Mladost i Nada igraju za titulu prvaka Hrvatske

Piše PSD.
27. studenog 2021. - 13:30

Nikad uzbudljivija završnica Prvenstva Hrvatske svoj vrhunac dosegnut će danas kada ćemo s početkom u 14 sati u Zagrebu, na igralištu HARK Mladost - popularnom Krtičnjaku, vidjeti još jedan sraz najboljih hrvatskih ragbijaša.

Mladost i Nada, dvije najkvalitetnije hrvatske ragbijaške momčadi, po peti će put zaredom u finalnom susretu odlučivati o novom Prvaku Hrvatske. Iako je u dosadašnjim prvenstvima momčad Mladosti više puta od Nade izborila prednost da bude domaćin finalnih susreta, splitska momčad je bila uspješnija u završnim susretima.

 U četiri dosad odigrana finalna susreta ovih momčadi, Nada je triput pobijedila te jednom izgubila. Ove godine na početku jesenje sezone, Mladost je pobijedila Nadu u Splitu rezultatom 22:17, dok je u drugom dijelu sezone splitska momčad uzvratila pobjedom u Zagrebu 32:19. Unatoč činjenici da se igrači i vodstva momčadi izuzetno dobro poznaju, očekuje nas krajnje uzbudljiv i neizvjestan susret.

Kapetani Marko Buljac i Krešimir Čorić predvodit će svoje momčadi na putu ka osvajanju novog vrijednog trofeja. Marko Mladost za treći naslov ili Krešimir Nadu za 37 naslov državnog prvaka.

item - id = 1146550
related id = 0 -> 1154049
related id = 1 -> 1146622
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. siječanj 2022 10:46