StoryEditorOCM
Ostalojajolika lopta

Nikad uzbudljiva završnica prvenstva: na Krtičnjaku Mladost i Nada igraju za titulu prvaka Hrvatske

Piše PSD.
27. studenog 2021. - 13:30

Nikad uzbudljivija završnica Prvenstva Hrvatske svoj vrhunac dosegnut će danas kada ćemo s početkom u 14 sati u Zagrebu, na igralištu HARK Mladost - popularnom Krtičnjaku, vidjeti još jedan sraz najboljih hrvatskih ragbijaša.

Mladost i Nada, dvije najkvalitetnije hrvatske ragbijaške momčadi, po peti će put zaredom u finalnom susretu odlučivati o novom Prvaku Hrvatske. Iako je u dosadašnjim prvenstvima momčad Mladosti više puta od Nade izborila prednost da bude domaćin finalnih susreta, splitska momčad je bila uspješnija u završnim susretima.

 U četiri dosad odigrana finalna susreta ovih momčadi, Nada je triput pobijedila te jednom izgubila. Ove godine na početku jesenje sezone, Mladost je pobijedila Nadu u Splitu rezultatom 22:17, dok je u drugom dijelu sezone splitska momčad uzvratila pobjedom u Zagrebu 32:19. Unatoč činjenici da se igrači i vodstva momčadi izuzetno dobro poznaju, očekuje nas krajnje uzbudljiv i neizvjestan susret.

Kapetani Marko Buljac i Krešimir Čorić predvodit će svoje momčadi na putu ka osvajanju novog vrijednog trofeja. Marko Mladost za treći naslov ili Krešimir Nadu za 37 naslov državnog prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 18:49