StoryEditor
Ostalonada se povratku

NFL kaznio Antonija Browna s osam utakmica zabrane nastupa, on se neće žaliti na odluku

Piše Hina
1. kolovoza 2020. - 18:23
AFP

Posebni savjetnik za ponašanje američke profesionalne lige u američkom nogometu (NFL) Todd Jones kaznio je hvatača Antonija Browna s osam utakmica zabrane nastupa ukoliko se vrati u ligu.

Brown (32) je tijekom devet godina provedenih u Pittsburgh Steelersima, od 2010. do 2018., bio jedan od najboljih hvatača NFL-a, četiri je puta biran u najbolju momčad sezone, ua Steelerse je ostvario 837 hvatanja, od toga 74 za "touchdown" uz osvojenih 11, 207 jarda, ali je u proljeće prošle godine zatražio odlazak iz kluba te su ga Steelersi poslali u Oakland Raiderse. Već tijekom predsezone Raidersi su ga otpustili zbog incidentnog ponašanja te su ga u rujnu angažirali New England Patriotsi. No, i za njih je odigrao samo jednu utakmicu u kojoj je ostvario četiri hvatanja, jedno za "touchdown", za 56 jarda, da bi ga zbog optužbi za seksualno uznemiravanje i oni otpustili.

Brownov menadžer Ed Wasielewski objavio je kako se kako se njegov klijent neće žaliti na ovu kaznu, ali se nada da će ove godine ipak zaigrati u NFL-u.

Prošloga mjeseca Brown je zbog seksualnog napada kažnjen s dvije godine uvjetno te mu je naređeno da mora prisustvovati 13-tjednom tečaju kontrole bijesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2021 20:56